Kernwaarden

Kernwaarden bij onze dienstverlening zijn:

  • onafhankelijkheid
  • specialisatie
  • samenwerking
  • gunstige prijs/kwaliteit verhouding

 

Onafhankelijkheid
Blijham Overname & Advies dient slechts één belang: het realiseren van een optimale transactie voor de cliënt. De focus ligt exclusief op de realisering en uitwerking van de transactie; er is geen belang om ook nog andere diensten te verkopen. De tariefstructuur is zo opgezet dat Blijham Overname & Advies evenmin belang heeft bij de uitkomst van het transactieproces.

Specialisatie
Due diligence onderzoeken en bedrijfswaarderingen zijn specialistenwerk. Voor Blijham Overname & Advies vormen due diligence onderzoeken en bedrijfswaarderingen geen onderdeel van een breed scala van diensten die geleverd worden. Rik Blijham heeft zich in due diligence onderzoeken en bedrijfswaarderingen gespecialiseerd en heeft daarin een zeer ruime ervaring opgedaan. Dit garandeert een dienstverlening van zeer hoog niveau.

Samenwerking
Blijham Overname & Advies werkt vanuit de overtuiging dat bundeling van krachten tot de beste resultaten leidt. Hiertoe behoort niet in de laatste plaats de samenwerking met de cliënt. Kennis en inzichten van de cliënt vormen een essentiële voedingsbodem voor onze dienstverlening.

Vrijwel alle projecten worden uitgevoerd in samenwerking met andere professionals. Rik Blijham heeft vaste contacten met due diligence specialisten, advocaten, fiscalisten, pensioenspecialisten, business valuators en bedrijfsovername-adviseurs. De bundeling van deze disciplines resulteert in een geïntegreerde aanpak waarbij alle facetten van de te onderzoeken of te waarderen onderneming worden geraakt. Desgewenst werkt Rik Blijham samen met specialisten die de cliënt zelf bij het project wil betrekken.

Rapporten van Blijham Overname & Advies worden altijd door een tweede professional gereviewed opdat de kwaliteit van deze rapporten aan de hoogste standaarden voldoet.

Gunstige prijs/kwaliteit verhouding
Blijham Overname & Advies kan deze zeer hoge kwaliteit realiseren bij een gunstig prijsniveau omdat de specialisatie, de ervaring en het netwerk van professionals resulteren in een unieke positie die hoogstens benaderd kan worden door grote kantoren met een hoge overhead.